MarktPlaza

Renault Laguna - 3.0 V6 Baccara | Youngtimer | Uniek | Climate Control | Trekhaak |

544x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: okt 1994 - aug 1996
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.950 kg
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 212 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Beige
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 3 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Cd-wisselaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Metaalkleur
- Trekhaak afneembaar
- Voorruitverwarming
Het was het jaar 1994, de Renault Laguna werd gepresenteerd als opvolger van de Renault 21. De grote en ruime middenklasser kreeg een compleet nieuwe styling ten opzichte van de voorganger. De heer Le Quément, hoofd design van Renault, was verantwoordelijk voor het design met het nieuwe kenmerkende Renault gezicht. De net gepresenteerde Laguna was het begin van een auto die verschillende generatie's heeft gekend.
In mei 1995 was het dan eindelijk zo ver, de nieuwe eigenaar kwam zijn gepersonaliseerde Laguna ophalen. Dit was natuurlijk niet de basis uitvoering maar de meest complete genaamd de Baccara. De eigenaar had de auto besteld in het chique Abysse groen metallic verni met de half lederen/stoffen bekleding. Hierbij werd eigenlijk de hele optie lijst aangevinkt, met optie's als een radio met cassette en CD wisselaar tot voorraam verwarming. De 170pk sterke V6 motor gekoppeld aan een automatische versnellingsbak werden de eerste jaren al snel plezierige kilometers gemaakt en kwam de Laguna om het jaar bij de Renault dealer voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. In 1997 heeft de Laguna een nieuwe eigenaar gekregen toen de destijds huidige eigenaar, nadat deze zo goed was bevallen, zijn nieuwe Laguna in ontvangst mocht nemen. De laatste jaren is deze Laguna in handen geweest van een liefhebber en zodoende uitgekomen bij de beste Renault dealer van Nederland, bij ABD Renault.
Met slechts 150.403 kilometer heeft de Baccara in zijn 23 jarige bestaan weinig gereden, maar is uiteraard klaar voor de volgende eigenaar/liefhebber.
De Laguna is onder andere voorzien van een automatische climate control, elektrische ramen voor en achter, originele lichtmetalen velgen, onderhoudshistorie, afneembare trekhaak en meer!
Bel of mail ons voor een voorstel op maat. Bezichtiging of proefrit? Bel ons of stuur een e-mail naar drachten@abdrenault.nl. Occasions van al onze vestigingen zijn vrijblijvend op afspraak te bezichtigen bij ABD Renault Drachten. ABD Renault is in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 verkozen tot Dealer of the Year! Financieren bij nieuwe auto's mogelijk vanaf 3,9% rente (max. 60 mnd) en occasions vanaf 5,9% rente (max. 60 mnd). Let op: Geld lenen kost geld. Vraag naar de voorwaarden. Kijk op onze site www.abdrenault.nl voor meer foto's. Disclaimer: hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is ABD niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten.