MarktPlaza

Renault Laguna - 1.6-16V Tech Line incl. NAVI./OPEN DAK /XENON ZEER NETJES incl. NWE APK/GARANTIE

536x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/45 R17
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 458 x 177 x 143 cm
Wielbasis: 275 cm
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 197 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik in de stad: 10,1 l/100km (1 op 9,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 177 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bumpers en spiegels in car.kleur
- Cd-wisselaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dealer onderhouden
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- garantie
- Halogeen mistlampen
- incl boekjes
- Isofix bevestiging voor kinderzitjes
- Keyless entry
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensor achter
- ruitenwisser achter
- signaal vergeten verlichting
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Versnellingspook
- Verstelbare stuurkolom
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Warmtewerende voorruit
- Wis-/was installatie voor koplampen
- Xenon koplampen en koplampreiniging
- zeer mooie en complete limousine
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
Uitdagend, innemend en een tikje exclusief, zo kun je Franse auto’s het best omschrijven. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Deze Renault is voorzien van lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Laguna samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Renault Laguna. Bel of mail ons nu voor een afspraak. Deze Renault Laguna komt uit 2007, werd geleverd van 23-11-2005 tot 31-10-2007 en kostte toen € 28,477.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2007 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 82 kW (112 PK) en een cilinderinhoud van 1598 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 197 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 11.5 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 7.50 liter per 100 km en hij weegt 1245 kg. De wegenbelasting bedraagt € 138.- per kwartaal.
Al onze auto's worden van binnen en buiten professioneel gepoetst. Tevens worden al onze occasions voorzien van een nieuwe APK en afleveringsbeurt (mits anders aangegeven in advertentie). Occasions onder de € 5000.00 worden voorzien van een maand garantie op de motor zelf en versnellingsbak( mits anders aangegeven in advertentie ). Occasions boven de € 5000.00 worden voorzien van 3 maanden garantie op de motor zelf en versnellingsbak. Als u verder nog vragen heeft kunt u ons altijd bellen op: 0651156813 of 0341-417704. Graag tot ziens bij De Wit Occasions.