MarktPlaza

Renault Grand Scénic - 2.0-16V Tech Line navi panodak airco/ecc

544x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2006 - apr 2009
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 191 Nm
GVW: 2.150 kg
Afmetingen (LxBxH): 449 x 181 x 164 cm
Wielbasis: 274 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,2 l/100km (1 op 12,2)
Brandstofverbruik in de stad: 11,3 l/100km (1 op 8,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
CO2 uitstoot: 193 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 199 afleverkosten.
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 5 Zit plaatsen
- 12Volt aansluiting
- Afdekhoes
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatiesysteem
- Auto is in prima staat !
- Automatische daglichtschakeling
- Autotelefoon voorbereiding
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bekerhouders
- bi-xenon koplampen
- Boekjes aanwezig
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentempratuurmeter
- Bumpers en spiegels in carrosseriekleur
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dealer onderhouden auto
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Distributieriem recent vervangen
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare koplampen
- Elektronische remkrachtverdeling
- Groene baan in voorruit
- Interval ruitenwisser
- Key les open en starten
- Keyless entry
- koplampreiniging
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luxe interieur
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- N.A.P Certificaat
- Nationale auto pas
- onderhoud historie aanwezig
- Org: Nederlands Geleverde Auto
- PARK DISTENS CONTROL
- Parkeersensor achter
- Rook en huisdier vrij
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Stuur verstelbaar
- Verstralers
Met deze Renault Grand Scénic kunt u weer jaren vooruit. De kilometerstand is 181789 en de onderhoudsgeschiedenis is bekend. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter, bagage afdekhoes en bekerhouder.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Grand Scénic is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
De producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Renault Grand Scénic. Het is een dealeronderhouden auto uit 2009, op de teller staat 181789 kilometer. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter, bagage afdekhoes en bekerhouder is deze auto helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
van Wallinga Automobielen in Haarlem is een universeel autobedrijf dat al 30 jaar actief en een begrip is in mobiliteit . Wij verkopen zorgvuldig geselecteerde dealer occasions in elke prijs klasse. Al onze auto"s zijn voorzien van een RDW teller rapport. (voorheen n.a.p) Wij adverteren uitsluitend met originele bouwjaren en kilometerstanden. Inruil is altijd mogelijk even als een proefrit voor aankoop. De gekochte auto kunnen wij gelijk te naam stellen.( of exporteren) Ook voor een passende verzekering of financiering kunt u bij ons terecht . (zie onze site wallinga.nl) Graag tot ziens in onze sfeer volle showroom aan de Zaanenstraat 22 in Haarlem, waar de koffie altijd klaar staat. Kijk ook eens op wallinga.nl voor nog meer betaalbare dealer occasions .voor vragen 023-5380942 of info@wallinga.nl onze advertenties worden met de grootse zorg samen samen gesteld door diverse partijen. daarom zijn type fouten en genoemde opties onder voor behoud .