MarktPlaza

Renault Grand Scénic - 1.5 dCi Limited , Navi, Bluetooth, Panoramadak, Lmv

113x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2014 - sep 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 260 Nm
GVW: 2.215 kg
Afmetingen (LxBxH): 457 x 185 x 168 cm
Wielbasis: 277 cm
Acceleratie (0-100): 12,8 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 366 - 388 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Extra getint glas
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Approach verlichting
- Armsteun voor
- Aux aansluiting
- Bagage afdekking
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Follow Me Home verlichting
- Hill hold functie
- Isofix
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteun(en) verstelbaar
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Privacy glas achter
- Start/Stop systeem
- Stuur verstelbaar
- USB aansluiting
- Zonneschermen
De producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Renault Grand Scénic in de prachtige kleur Majorelle Blue. Het is een dealer onderhouden auto uit 2015, op de teller staat 101.782 kilometer en de auto is afkomstig van de eerste eigenaar. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Koppel uw usb-stick of digitale muziekspeler aan de auto via de usb-aansluiting. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Het luxe niveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Sinds 1974 is Alewijn Ott gegroeid tot een zeer goed gewaardeerd autobedrijf in Noord-Holland en ver daarbuiten. Op één adres hebben wij maar liefst 250 KWALITEITSOCCASIONS, die stuk voor stuk zijn voorzien van een pre-inspectie. Daardoor heeft u altijd zekerheid over de kilometerstand, het onderhoudsverleden en een geldige APK. Optioneel kunt u nog kiezen voor een servicepakket vanaf 295 euro en inruil is altijd mogelijk. Onze voorraad wisselt met 25 auto’s per week. Bel gerust als u een specifieke vraag heeft, bij Alewijn Ott helpen we u graag verder!
Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Dagelijks open van 9.00 uur tot 18:00; Donderdags 09:00 tot 21:00; Zaterdags 09:30 tot 17:00; Zondags gesloten.