MarktPlaza

Renault Clio Estate - 1.5 dCi ECO Night&Day Navi Cruise Airco Lmv 16" Trekhaak Getint Glas

521x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2014 - jan 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
GVW: 1.711 kg
Afmetingen (LxBxH): 427 x 173 x 148 cm
Wielbasis: 259 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik in de stad: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 266 - 280 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Auto Nol garantie (€ 395): Auto Nol Servicepakket bestaat uit:Nieuwe APK,Kleine onderhoudsbeurt,3 maanden Auto Nol garantie op draaiende delen van motor en versnellingsbak.
- Bovag garantie (€ 695): Bovag garantie servicepakket bestaat uit:6 maanden BOVAG garantie, Afleveringsbeurt,Nieuwe APK.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Parkeersensor achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Niet in gerookt
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Tip: voor meer foto's, bekijk onze website! http://www.autonol.nl
Laat u verrassen door deze Renault Clio Estate. Het is een auto die dankzij zijn uitgekiende concept praktisch is in het gebruik, maar tevens veilig en comfortabel. Deze Renault heeft 143306 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2014. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. U vindt in deze auto ook airconditioning. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Franse auto’s zijn gemaakt om te genieten. Zoals deze Renault Clio Estate bijvoorbeeld. Hij heeft 143306 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2014. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Clio Estate is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zakelijk en particulier. Bij ons kunt u al auto's Financial Leasen vanaf € 100.- per maand (afhankelijk van merk, type ed). Dit betreft een zakelijke financiering, voor particulier vraag ons naar de mogelijkheden. Bel ons voor de exacte prijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord!