MarktPlaza

Renault Clio Estate - 1.5 dCi ECO Night&Day (90pk) Navi/ Airco/ Cruise/ Elek. pakket/ Isofix/ Blueto

513x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2014 - jan 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
GVW: 1.711 kg
Afmetingen (LxBxH): 427 x 173 x 148 cm
Wielbasis: 259 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik in de stad: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 266 - 280 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleveringsopties: Deze auto is afkomstig van de 1ste eigenaar met een aantoonbaar onderhoudsverleden! Dit betreft een scherpe meeneemprijs! (altijd minimaal 10 maanden APK en inclusief overschrijven!) Er zijn verschillende opties tot beurten en garanties mogelijk.Voor 495,- kan deze auto worden afgeleverd met een nieuwe APK, Onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak! Ook ruilen wij graag uw huidige auto in!
## Aanvullende opties en accessoires
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Aux aansluiting
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Deelbare achterbank (ongelijke delen)
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Isofix
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Pack Introduction
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- USB aansluiting
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Stuur verstelbaar
Stijlvol en veelzijdig, dat zijn misschien wel de belangrijkste kenmerken van de Renault Clio Estate. Dit exemplaar is bovendien voorzien van verschillende systemen die het autorijden aangenamer en veiliger maken. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze Renault is voorzien van lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 53 20 95 76
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Controleer goed wat voor u van belang is!