MarktPlaza

Renault Clio Estate - 1.5 dCi ECO Expression | Lichtmetalen velgen | Navigatie | Parkpilot |

597x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/65 R15
GVW: 1.711 kg
Afmetingen (LxBxH): 427 x 173 x 145 cm
Wielbasis: 259 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,1 l/100km (1 op 32,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 301 - 318 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 695): Afleverpakket: De geadverteerde prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK en de kosten voor tenaamstelling.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); 1jaar Vakgarage Pechhulp Nederland & Europa, 6 maanden BOVAG - garantie, Nieuwe APK, Onderhoud conform fabrieksopgave
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB-ontvanger
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- ISOfix
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 15"
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Bij het ontwerpen van de Renault Clio Estate stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Vakgarage Wolves is een universeel autobedrijf gespecialiseerd in de verkoop van betrouwbare gebruikte auto's. Wij zijn een familiebedrijf met sterke wortels in de regio en een lange Opel historie. Bij ons bent u ook op het juiste adres voor reparaties, onderhoud en schadeherstel. Sinds 2017 zijn wij aangesloten bij de stichting Vakgarage. Onze 40-jarige Opelervaring zorgt er mede voor dat wij gespecialiseerd zijn in het merk Opel.
Naast ons specialisme voor het merk Opel, kunnen wij alle andere automerken aanbieden. Zowel nieuw als gebruikt. Tevens heeft u bij ons de mogelijkheid om nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens te leasen. Zowel Full Operational als Private Lease. Ook behoort financieren tot de mogelijkheden.
Tijdens werkdagen wordt u met raad en daad bijgestaan door onze ervaren medewerkers. Onze showroom is tevens op zaterdag geopend.
Graag verwelkomen wij u in Rijssen bij Vakgarage Wolves!