MarktPlaza

Renault Clio Estate - 1.5 dCi ECO Expression

551x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Airbag(s) side voor, Airbag passagier, Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth, Bagagedek, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Electronic Brake Distribution, Elektrische ramen voor, Hill hold-functie, LED dagrijverlichting, Metallic lak, Multimedia-voorbereiding, Navigatiesysteem full map, Radio-CD/MP3 speler, Start/stop systeem, Stuur verstelbaar
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Clio Estate is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Renault Clio Estate. Bel of mail ons nu voor een afspraak. Vakgarage Klaster Auto's is gevestigd aan de Industrieweg 13, te Oldemarkt. Wij zijn een Vakgarage " Professional " met de modernste uitlees apparatuur, en airco vulstation. Tevens repareren wij voor alle grote lease maatschappijen en hebben wij een eigen schade afdeling. Door onze grote variateit in bouwjaren en modellen is het voor iedereen interessant om eens een kijkje te komen nemen bij onze occasions.
Al onze auto's zijn voorzien van Nationale Auto Pas. Voor de Full service prijs betaalt u € 500,- extra ( nieuwe APK, onderhoudsbeurt, airco gevuld en een volledige was- en poetsbeurt )
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/65 R15
GVW: 1.711 kg
Afmetingen (LxBxH): 427 x 173 x 145 cm
Wielbasis: 259 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,1 l/100km (1 op 32,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 2,9 l/100km (1 op 34,5)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 263 - 276 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket (1)
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)