MarktPlaza

Renault Clio Estate - 0.9 TCe Expression

552x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: feb 2013 - sep 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 135 Nm
GVW: 1.640 kg
Afmetingen (LxBxH): 427 x 173 x 145 cm
Wielbasis: 259 cm
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Pack Introduction
- 12Volt aansluiting
- 100% onderhouden
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun voor
- Bagage-afdekhoes
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- MP3 aansluiting
- Multimedia-voorbereiding
- Niet in gerookt
- Reservewiel
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- trekhaak in overleg
- winterbanden/set optioneel
Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Dit is een Renault Clio Estate met 141248 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2014. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De motor in deze Renault maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
De kwaliteit van deze auto is wat u van een Renault mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Renault, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. Deze Renault Clio Estate uit 2014 heeft 141248 kilometer op de teller. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Renault met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Deze auto heeft airconditioning aan boord. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Clio Estate samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.