MarktPlaza

Renault Clio - 1.2 TCe Intens GT line /Bose/Camera/Clima/GT/Stoelverwarming

508x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2016 - jul 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 205 Nm
GVW: 1.659 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 173 x 145 cm
Wielbasis: 259 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 199 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 118 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Keyless entry
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- MP3-speler
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Pack Easy Park Assist
- Pack GT-line
- Pack R-Link
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stof/kunstlederen bekleding
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
*NIEUW BINNEN*
Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. Deze Renault Clio uit 2016 heeft 54524 kilometer op de teller. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het premium audiosysteem, met dab-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en buitentemperatuurmeter.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Renault, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Van autorijden mag u best genieten. En dat gaat u ook, achter het stuur van deze Renault Clio, want dankzij de hoogwaardige technologie die in deze auto is verwerkt, is iedere kilometer een klein feestje. Het motorvermogen en de uitgebalanceerde wegligging zorgen dat u altijd in controle bent. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het premium audiosysteem (met dab!) en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De uitrusting van deze Renault is met lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Op www.viaBovag.nl zijn de prijzen inclusief het BASIS pakket.
Bochane BASIS pakket á € 695,-
• 6 maanden BOVAG garantie
• Afleveringsbeurt (olie + oliefilter) indien nodig
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Minimaal 6 maanden geldige APK keuring
• Vloeistoffencontrole
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
Bochane PLUS pakket á € 895,-
• 12 maanden Top Occasion garantie of maximaal 20.000 km
• Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Nieuwe APK keuring
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Pakket 2 is alleen mogelijk voor auto’s, die op datum van aflevering maximaal 5 jaar oud zijn met een maximale kilometerstand van 100.000 km bij aflevering.
Bochane PREMIUM pakket á € 1095,-
• 24 maanden Top Occasion garantie of maximaal 30.000 km
• Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Nieuwe APK keuring
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Pakket 3 is alleen mogelijk bij auto’s van de merken Renault, Dacia en Nissan, die op datum van aflevering maximaal 5 jaar oud zijn met een maximale kilometerstand van 100.000 km bij aflevering.
Autobedrijf Bochane Almere is officieel dealer van: Renault, Dacia en Nissan.
Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend, prijs- wijzigingen/fouten voorbehouden.