MarktPlaza

Renault Clio - 0.9 TCe Limited

155x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: sep 2016 - jul 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 140 Nm
GVW: 1.600 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 173 x 145 cm
Wielbasis: 259 cm
Acceleratie (0-100): 13,1 s
Topsnelheid: 180 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- LED dagrijverlichting
- Lederen versnellingspook
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- MP3-speler
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Pack City Camera
- Pack Comfort
- Pack R-Link
- Parkeersensor achter
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Geniet van de ruimte en het comfort van deze Renault Clio. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2016, er staat 126003 kilometer op de teller. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook extra getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het premium audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Clio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Wij bieden naast hoogwaardige service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is ‘leven zonder autozorgen’. Ons bedrijf is ook aangesloten bij de BOVAG. Naast het Autobedrijf biedt Gert Brandsen ook de services Autolease en Autoverhuur aan. Voor ons staat persoonlijke service en gastvrijheid voorop. Wanneer u een auto wilt aanschaffen, advies wilt over occasions of een nieuw leasecontract wilt ondertekenen, wij staan voor u klaar. Gert Brandsen adviseert u graag over de auto die bij u past!
Kijk voor meer informatie op onze website: www.gertbrandsen.nl