MarktPlaza

Renault Clio - 0.9 TCe Limited

505x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.600 kg
Wielbasis: 259 cm
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 185 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Versnellingspook
- zeer mooie en complete limousine
Laat u veroveren door de charmes van deze puur Franse auto. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Afleveropties
Basispakket €0,-
De auto heeft een geldige APK. Vloeistoffen staan op peil. Tellerrapport RDW .Auto is gereinigd van binnen en van buiten. Inclusief tenaamstelling.
Bovag Pakket €595,- Is alleen mogelijk bij auto's boven €4500,-
Onderhoudsbeurt volgens schema en vervangen van distributieriem indien nodig. Nieuwe APK en 6 maanden Bovag garantie. Tenaamstelling. Halve Tank brandstof. Professionele poetsbeurt.