MarktPlaza

Renault Captur - TCE 90PK BOSE EDITION | Navi R-Link | Half leder | Camera

500x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2018 - jan 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 140 Nm
Wielbasis: 261 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 171 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 30-04-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Dodehoek detector
- Easy Life Pack
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Speciale kleur
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank verstelbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achterspoiler
- Achteruitrijcamera
- Afwijkende dakkleur
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- keyless start
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor adaptief
- MP3-speler
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Two-tone (metaal) kleur
- WiFi voorbereiding
De producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Renault Captur. Het is een auto uit 2019, op de teller staat 20410 kilometer. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium sportpedalen, extra getint glas, led-achterlichten, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, verstelbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
U bedient het full map navigatiesysteem en het premium audiosysteem met dab-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur en boordcomputer behoorlijk compleet.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Ook helpen het dodehoekdetectie, dodehoekdetector detectiesysteem en gordijnairbags voorin, u rit tot een veilige rit te maken.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. Deze Renault Captur uit 2019 heeft 20410 kilometer op de teller. Een krachtige driecilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Verder is de Renault uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium sportpedalen, extra getint glas, led-achterlichten, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, verstelbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het premium audiosysteem (met dab!) en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De elektronische systemen in deze Renault helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Met lederen versnellingspook, lederen stuur en boordcomputer is deze Renault helemaal compleet.
De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien dodehoekdetectie, dodehoekdetector detectiesysteem en gordijnairbags voorin.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Bekijk de volledige fotorapportages op onze website. Hvauto.nl heeft verschillende mogelijkheden om uw nieuwe auto afleveringsklaar te maken en garantie te verstrekken.Tevens ruilen wij vrijwel alle auto's in, neem voor meer informatie hierover contact op. Graag maken wij voor u een financieringsaanbod op maat.
Voor verdere inlichtingen en/of bezichtiging kunt u een afspraak maken met Harm van der Veen: 06-22450474 of Henk Oostingh: 06-27152601. Ons mailadres is info@hvauto.nl.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is hvauto.nl niet aansprakelijk voor eventuele druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.