MarktPlaza

Renault Captur - TCe 90 Intens NL-AUTO|CAMERA|CLIMA|DODEHOEKSENSOR

592x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2017 - jan 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 140 Nm
GVW: 1.671 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 171 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank verstelbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achterspoiler
- Achteruitrijcamera
- Afwijkende dakkleur
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Easy Life Pack
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- keyless start
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen wielen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- MP3-speler
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor en achter
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Two-tone (metaal) kleur
- WiFi voorbereiding
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze dealeronderhouden Renault Captur uit het bouwjaar 2018 heeft een tellerstand van 25325 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige driecilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de dab-ontvangst. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. U bent in deze Renault ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en boordcomputer.
Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie en gordijnairbags voorin.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Renault te reserveren.
Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. Deze dealeronderhouden Renault Captur uit 2018 heeft 25325 kilometer op de teller. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem met dab-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en boordcomputer.
De geavanceerde technologie in deze Renault is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie en gordijnairbags voorin, bent u steeds veilig onderweg.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze Renault Captur, neem dan snel contact met ons op.
De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Op viaBovag zijn de prijzen inclusief het BASIS pakket.
Bochane BASIS pakket á € 695,-
• 6 maanden BOVAG Garantie
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Minimaal 6 maanden geldige APK keuring
• Vloeistoffencontrole
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Afleveringsbeurt
Bochane PLUS pakket á € 895,-
• 12 maanden Top Occasion garantie of maximaal 20.000km
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Nieuwe APK keuring
• Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Pakket 2 is alleen mogelijk voor auto’s, die op datum van aflevering maximaal 5 jaar oud zijn met een maximale kilometerstand van 100.000 km bij aflevering.
Bochane PREMIUM pakket á € 1095,-
• 24 maanden Top Occasion garantie of maximaal 30.000km
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Nieuwe APK keuring
• Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Pakket 3 is alleen mogelijk bij auto’s van de merken Renault, Dacia en Nissan, die op datum van aflevering maximaal 5 jaar oud zijn met een maximale kilometerstand van 100.000 km bij aflevering.