MarktPlaza

Renault Captur - 1.5 dCi Dynamique 110PK 6MT EURO6 *55.138KM | Clima | Navi | Cruise | LMV | PDC |

521x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2015 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 260 Nm
GVW: 1.743 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 98 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 301 - 318 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth carkit
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Metallic lak
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem met kleurenscherm
- Pack City
- Pack Style
- Parkeersensor achter
- R-Link multimediasysteem
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Het doordachte ontwerp van de Renault Captur maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit dealeronderhouden exemplaar heeft 55138 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2015. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Uitdagend, innemend en een tikje exclusief, zo kun je Franse auto’s het best omschrijven. Dat geldt al helemaal voor deze dealeronderhouden Renault Captur, met zijn tellerstand van 55138 kilometer en zijn bouwjaar 2015. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting zijn aan boord.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Captur samen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.
De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Op viaBovag zijn de prijzen inclusief het BASIS pakket.
Bochane BASIS pakket á € 695,-
• 6 maanden BOVAG Garantie
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Minimaal 6 maanden geldige APK keuring
• Vloeistoffencontrole
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Afleveringsbeurt
Bochane PLUS pakket á € 895,-
• 12 maanden Top Occasion garantie of maximaal 20.000km
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Nieuwe APK keuring
• Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Pakket 2 is alleen mogelijk voor auto’s, die op datum van aflevering maximaal 5 jaar oud zijn met een maximale kilometerstand van 100.000 km bij aflevering.
Bochane PREMIUM pakket á € 1095,-
• 24 maanden Top Occasion garantie of maximaal 30.000km
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Nieuwe APK keuring
• Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Pakket 3 is alleen mogelijk bij auto’s van de merken Renault, Dacia en Nissan, die op datum van aflevering maximaal 5 jaar oud zijn met een maximale kilometerstand van 100.000 km bij aflevering.