MarktPlaza

Renault Captur - 0.9 TCe Zen

585x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2017 - mrt 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 140 Nm
GVW: 1.671 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 171 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 23-06-2021
Garantie: Er zijn verschillende vormen van garantie mogelijk bij ons. Wij leveren alle auto's af met de standaard 3 MAANDEN garantie. Alle garanties zijn in combinatie met ons afleveringspakket. U kunt ook voor de uitgebreidere garanties kiezen lees hier meer over op onze website
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 175 afleverkosten.
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank verstelbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- MP3-speler
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Uitdagend, innemend en een tikje exclusief, zo kun je Franse auto’s het best omschrijven. Dat geldt al helemaal voor deze Renault Captur, met zijn tellerstand van 15225 kilometer en zijn bouwjaar 2018. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank zijn aan boord.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook lederen stuur en versnellingspook en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Renault Captur, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank zijn aan boord.
Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met dab-ontvangst. De bediening is gemakkelijk via knoppen op het stuur. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook is de Renault uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook en boordcomputer.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Captur is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Al onze occasions worden afgeleverd met de standaard 3 maanden garantie .
Deze zijn uit te breiden met onze garantiepakketten