MarktPlaza

Renault Captur - 0.9 TCe Dynamique Navi/ Keyles/ Camera/ ECC/ R&L sensor

138x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2013 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 135 Nm
GVW: 1.658 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 12,9 s
Topsnelheid: 171 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Audio-navigatie full map
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Keyless entry
- Lichtmetalen velgen 17"
- Parkeersensor achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Pack City
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Volop ruimte voor uw gezin in deze dealeronderhouden Renault Captur. Hij is uit 2013 en er staat 63205 kilometer op de teller, voorzien van Belgische carpas rapport . Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.
In de Renault Captur heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en u heeft de keuze voor Bovag Garantie. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Wij zijn een officiele BOVAG-dealer en leveren al onze auto's met NAP(Nationale Auto Pas). Garantie mogelijk van 6 tot 24 maanden, ook geldig bij de officiele merkdealer in uw omgeving. Prijs is exclusief afleverpakket. Voor zowel zakelijke als particulieren klanten bieden wij diverse financiering en verzekeringsmogelijkheden. Zie onze website voor een zeer uitgebreide foto en filmreportage of kijk voor meer informatie op: www.fortisautomotive.nl Let op Staat uw huidige auto er niet tussen , kijk dan ook eens op onze andere website www.fortisautomotive.nl/aanbodimport/ Hier vind u ruim 100.000 geselecteerde dealeroccasions uit Duitsland met Nederlandse rijklaarprijzen . .