MarktPlaza

Renault Captur - 0.9 TCE DYNAMIQUE , DEALER ONDERHOUDEN, R-LINK, ECC, CRUISE, TEL, VELGEN

889x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

U heeft de auto gevonden die het beste bij u past? Dan kan Autohaag Zeeuw Delft er ook voor zorgen dat de financiering perfect voor u wordt geregeld. Deze wordt verzorgd door Renault Financial Services, de huisleverancier van Renault & Autohaag Zeeuw Delft op het gebied van financiering.
Actiefinanciering van slechts 4,9% op al onze gebruikte auto's.
Effectieve rente op jaarbasis 4,9%
Maximale looptijd 36 maanden
Maximaal te financieren bedrag € 10.000,-
Alleen geldig voor gebruikte auto’s
Slottermijn mogelijk (40%)
Wenst u een hoger te financieren bedrag of langere looptijd? Dan kunt u gebruik maken van ons financieringsvoorstel tegen 4,9% tot 7,9% rente. Vraag ons naar de voorwaarden.
Welkom bij Autohaag Zeeuw Delft!
Verkoopprijs is rijklaar inclusief 6 maanden garantie, aflevercontrole, minimaal 6 maanden geldige APK, poetsen en een 1/2 tank brandstof.
Vraag naar onze optionele Premium pakket met meerdere service mogelijkheden.
Financieren gebruikte auto's mogelijk vanaf 4,9% rente! Let op: Geld lenen kost geld. Vraag naar de voorwaarden.
Wij zijn de grootste Renault- en Dacia dealervestiging in de regio Haaglanden, gelegen aan de verbindingsweg N470 tussen de A12 en A13. Wij bedienen hiervan uit o.a. Delft, Den Haag, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Schipluiden, Den Hoorn, wijken Ypenburg + Leidschenveen, Rijswijk en Zoetermeer. Tevens zijn wij PRO+ Center voor de zakelijke klant, Top Occasion Center en ZE expert voor de elektrische auto's van Renault. U heeft keuze uit meer dan 100 gebruikte auto's met Bovag-en Top Occasion garantie*, 100% vooraf gecontroleerd en kilometerstanden NAP gecontroleerd..
Bel voor meer informatie over deze auto tel 015-2564400 of mail naar info.delft@autohaagzeeuw.nl
Algemene opmerking;. Hoewel aan de informatie over onze occasions de grootst mogelijke zorg is besteed kan Autohaag Zeeuw niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie, van welke aard dan ook.