MarktPlaza

Renault 5 - 5 Alpine Turbo APK, Bleu Alpine, veel vernieuwd

1876x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Bekleding: Velours
## Aanvullende opties en accessoires
- 5-bak
- achterbank in delen neerklapbaar
- metaalkleur
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- ruitenwisser achter
- sportstuur
- Toerenteller
- turbodrukmeter
- velours bekleding
- verstralers
Wat is dit een gave Renault 5 Alpine Turbo. Hij heeft alles mee: kleur Bleu Alpine (kleurcode 485); juiste Speedline velgen met nieuwe banden; APK tm 10 juli 2021; loopt heel mooi en is venijnig zoals een Alpine Turbo moet zijn.
Oorspronkelijk geleverd in België op 30 juni 1982. In 1984 naar Nederland gekomen en daardoor een Nederlands kenteken uit 1984. Midden jaren '90 is hij uitgebreid gerestaureerd. Daarbij is hij volledig gespoten om vervolgens voor een lange tijd te worden opgeslagen in een verwarmde ruimte. Dat heeft hem goed geconserveerd. Kort geleden is hij weer tot leven gewekt en klaar voor een nieuwe liefhebber. Technisch is hij grondig nagekeken. De velgen weer netjes gemaakt en zijn er nieuwe banden gemonteerd. Kleine stallingsschade is professioneel hersteld en daardoor is er nieuwe striping naar origineel voorbeeld geplaatst. De bekleding is teruggebracht in zijn oude glorie en zit weer strak om de stoelen heen.
Nu is een ontmoeting met een Renault 5 Alpine Turbo al vrij bijzonder (er zijn in Nederland momenteel ca. 40 met een geldige APK) maar deze is extra bijzonder door de elektrische raambediening vòòr, luxe TX-deurbekleding met dezelfde bekleding als de stoelen, hij heeft een extra brandstoftank, sportieve California buitenspiegels en hij is verlaagd. En last but not least: hij rijdt geweldig.
Trefwoorden R5 oer5 Maxi Turbo1 Turbo2 Williams 16v 16s Ragnotti RS GT Turbo GTT GTTurbo
Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Auto-Podium niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Auto-Podium.
In sommige gevallen wordt voor het verkrijgen va de verstrekte informatie diverse websites geraadpleegd waarvan de juistheid niet altijd te controleren is. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Auto-Podium.