Renatie Dorrestein – Want dit is mijn lichaam

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 22x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Renatie Dorrestein – Want dit is mijn lichaam
Boekenweekgeschenk 1997
Een uitgave van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek ter gelegenheid van de Boekenweek 1997
93 pag., isbn 90 74336 32 9
eerste pagina (van het boek, dus nog niet van het verhaal) licht kreukelig met een smalle vlek aan de zijkant
Prijs: t.e.a.b. (a.u.b. bieden exclusief de eventuele portokosten)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘literatuur/literaire romans’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
`Casper en Xandra Olson laten niets aan het toeval over. Hun eerste kind zal een jongen zijn, dat heeft de genderkliniek gegarandeerd. Daarna een meisje, zo is hun plan, en dan nieuwe borsten voor Xandra en voor de kids later een labrador.
Ook de norse schilder Job olson, Caspers beroemde grootvader, is heer en meester over zijn lijf en leden en zijn lot, totdat hij kort na zijn huwelijk met de veertig jaar jongere Felicity wordt getroffen door een beschamende kwaal. Tot overmaat van ramp wordt in zijn tuin bij toeval het stoffelijk overschot van zijn eerste echtgenote gevonden.
Job wordt zó door de verwikkelingen in beslag genomen, dat zijn werk erbij dreigt in te schieten. Zijn kreupele dochter Maria, die al levenslang zijn model is en wier beeltenis in musea over de gehele wereld hangt, vreest dat al zijn schilderijen in hun lijst zullen vervagen en verbleken als Job de draad niet weet op te pakken.
Dit is het even vermakelijke als wrange verhaal over het geloof dat de plaats heeft ingenomen van de religies van weleer: de overtuiging dat de mens zijn eigen maker is.`
.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.