MarktPlaza

[Reliure] Claude Farrère 1931 Les civilisés - Falké (ill)

117x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Claude Farrère. Les civilisés. Paris: Éditions Mornay, 1931 (achterin gedateerd). III, (1), 336, (3) blz. Formaat circa 21 cm, gewicht ongeveer 0,81 kg.
Leren band met op voor- en achterplat gemarmerd papier (op leer aangebracht?) met zilveropdruk, groen en rood. Centraal over de rug lichtbruin leer dat deels doorloopt op het voor- en achterplat. Op het lichtere leer op voor en achterplat met diverse kleuren inkt geïllustreerd met florale motieven en enkele lampions. Lichtbruine leer omgeven door een rode rand welke tevens voorzien is van lijnen in goudopdruk. Gemarmerd papier op voor- en achterplat tevens voorzien van een rand in goudopdruk. Boven- en onderaan band donker leer. Letters en lijnen op rug in goudopdruk. Bovenzijde bladzijden op snede versierd goud op snede met tevens bladmotief in groen. Gemarmerde schutbladen. Originele voor- en achterkaft mee ingebonden.
Uitgegeven in een gelimiteerde oplage van in totaal 1065 exemplaren (inclusief de exemplaren hors commerce). Dit is nummer 929 (sur rives).
Met fraaie illustraties in kleur door Pierre Falké in Art Deco stijl.
Boek compleet. Band met slijtageplekjes en band deels verkleurd (mogelijk zijn de versieringen op de rug geheel verbleekt?). Boekblok compleet en in goede staat voor leeftijd.
Aparte curieuze band. Referentienummer 11533.

300 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 8,70 euro met Postnl (aangetekende verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.