MarktPlaza

Reiki Zuid-Limburg Behandelingen en Opleidingen.

447x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Reiki Zuid-Limburg is de praktijk van Nick en Tamara. Hier kun je terecht voor verschillende Reiki behandelingen en Opleidingen. Reiki is het Japanse woord voor de allesomvattende en allesdoordringende levensenergie. Het is een natuurlijke geneeswijze, waarbij de genezende levensenergie wordt doorgegeven door handoplegging.

Reiki kan helpen bij allerlei klachten zoals hoofdpijn, migraine, reuma, allergieën, fibromyalgie, artrose, angst, stress en nog veel meer. De behandeling brengt je weer in balans door jouw stress te verlagen en je immuunsysteem te versterken. Hierdoor zit je direct lekkerder in je vel!

Ontdek wat reiki voor jou kan betekenen bij Reiki Zuid-Limburg!

Kom nu volledig in balans en ontspan heerlijk met één of drie reikibehandelingen van 45 minuten bij Reiki Zuid-Limburg. Of ga voor één of drie uitgebreide behandelingen van maar liefst 90 minuten!

Reiki is een Japanse methode waarbij er via handoplegging helende energie wordt doorgegeven. Dit geeft het natuurlijke zelfgenezende vermogen van het lichaam een boost. Het helpt je bij het herstellen van de natuurlijke balans. Fysieke, mentale en emotionele klachten worden aangepakt en na afloop voel jij je weer gezond en fit. Gun jezelf deze pure weldaad!

Meer informatie vindt u op onze website:

www.reiki-zuidlimburg.nl