MarktPlaza

Ref: 1213 Prachtige 5 slaapkamer villa op een 11251 m2 plot

3523x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een stukje paradijs in Spanje

Deze prachtige vrijstaande villa ligt in de bergen en heeft een schitterend uitzicht over de Hondónvallei met zijn druiven, amandelbomen en olijfbomen. Het ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Alicante en dichtbij de stad Elche, beroemd om zijn palmentuin (Huerta del Cura) en de goudgele zandstranden van Santa Pola, La Marina en Guardamar.

De villa is gelegen op een grondstuk van 11.250 m2. Een elektrische poort geeft toegang tot het grondstuk en via een lange oprijlaan met  grote dennenbomen komt u aan bij de villa.

De begane grond heeft een totale oppervlakte van 160 m2 en bestaat uit een grote, lichte woonkamer van 25 m2, gelegen op het zuiden, met toegang tot het hoofdterras middels een schuifpui en is voorzien van een sfeervolle openhaard op gas.

De eetkamer heeft een oppervlakte van 20 m2 en beschikt over een houtkachel. Verder is er een open keuken, grote bijkeuken met wasruimte en grote voorraadkast, hal, gastentoilet en een ruime bergkast.

Tevens bevindt zich op de begane grond de zeer lichte en ruime master-bedroom met veel bergruimte in de drie aanwezige grote inbouwkasten. Ook de slaapkamer heeft  een directe toegang tot het terras.  De badkamer en suite heeft een ruime inloopdouche, twee wastafels en een design radiator. De slaapkamer en badkamer zijn beiden voorzien van vloerverwarming en infrarood verwarming.

Via een marmeren trap komt u op de bovenverdieping. Deze verdieping heeft een oppervlakte van 120 m2 en heeft 4 slaapkamers. Drie grote slaapkamers hebben een eigen badkamer waarvan twee beschikken over een ruime inloopdouche. Vanuit deze twee slaapkamers heeft u toegang tot het solarium/dakterras van 12 m2. De derde slaapkamer heeft een badkamer met douchecabine. Verder is er een extra kamer wat gebruikt kan worden als 5de slaapkamer, kantoorruimte of hobbykamer. Alle slaapkamers, behalve  laatstgenoemde, beschikken over zeer ruime inbouwkasten.

Het gehele huis is voorzien van centrale verwarming op gas, dubbele beglazing, horren en traliewerk voor de schuifdeuren en (bijna) alle ramen. Verder zijn er twee watervoorzieningen:  Het boerenwater ( agua goteo) en er is een waterput met een capaciteit van 30.000 liter.

Verder is een recent gebouwd zwembad (dec´17/jan´18) van 4 x 8 m mooi geïntegreerd in de parkachtige tuin. Rondom het huis is een groot en zonnig, deels overdekt terras met een schitterend aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin. De bewatering  van de beplanting wordt gerealiseerd middels een gecomputeriseerd  bewateringssysteem.

Het grondstuk is opgebouwd uit 5 plateau’s die gevormd worden door  authentiek opgestapelde stenen muren en het ligt hoog op de berg  waardoor het uitzicht adembenemend mooi is! Het gehele grondstuk is omheind en zeer netjes onderhouden. Het heeft 4 ingangen  die allen toegankelijk zijn met de auto. Er is tevens een carport voor drie auto’s.

Op het grondstuk bevindt zich verder nog een oude, deels gerestaureerde grotwoning, een houten chalet van 16 m2 met een naastgelegen sanitaire ruimte met douche, toilet en wastafel en een hondenkennel met 4 nachtverblijven en een overdekte speelruimte