MarktPlaza

Ref: 1206 Appartement als nieuw op 100 meter van het strand

3057x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Mooi appartement in een recent gebouwd gebouw op slechts 100 meter van de prachtige stranden van Guardamar del Segura. Het terras ligt op het westen met uitzicht op de Avenida Cervantes. De locatie is super met, allerlei winkels, nabijgelegen supermarkten, bars, apotheken en alle diensten op loopafstand, evenals het stadscentrum dat in slechts 5 minuten lopen kan worden bereikt.

Het huis bestaat uit een woon/eetkamer met toegang tot het terras van ongeveer 6 vierkante meter, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een ingebouwde kleerkast, een volledig uitgeruste keuken, een tweede slaapkamer met een ingebouwde kleerkast en twee kleine bedden, een hal en twee complete badkamers (een met een ligbad en de andere met een douche).

Er is een airconditioning (warm/koud) via kanalen door het hele huis. Het wordt volledig bemeubeld verkocht en is klaar om zo in te trekken.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot. Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. En indien u behoefte heeft aan Nederlandse TV en internet kunnen wij dit ook voor u regelen.

In de omgeving zijn : Restaurants, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.