MarktPlaza

Ref: 1182 ZEER GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENT OP SLECHTS 400M VAN HET STRAND

1641x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Mooie appartement, klaar om zo in te trekken. is gelegen op de 2e verdieping van het gebouw met lift. De woning is verdeeld in woon/eetkamer, keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer en heeft een oppervlakte van 74 m2.
 

Het kleine maar gezellige balkon heeft een luifel en is op het oosten gericht (ochtendzon). Beide slaapkamers hebben inbouwkasten, de keuken is volledig ingericht (witgoed inbegrepen in de verkoopprijs). Er is airconditioning (warm en koud) in de woonkamer en beide slaapkamers. De badkamer heeft een moderne inloopdouche.

De woning wordt ongemeubileerd verkocht, maar er is ook een optie om de meubels mee over te nemen (voor 10.000 euro). De garage is inbegrepen in de verkoopprijs en er is een grote bergkast op de garageplaats om fietsen te stallen. Ook is het mogelijk om alleen het appartement te kopen zonder garageplaats.
 

Het gebouw is gelegen in een kleine rustige straat, dichtbij alle voorzieningen. Het strand ligt op slechts 400m, het park Reina Sofia ligt op 50 meter en op minder dan 5 minuten lopen bevinden zich een supermarkt of een verscheidenheid aan bars en restaurants.
 

Guardamar del Segura is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.
 

Op loopafstand zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Naar het vliegveld is slechts 25 minuten met de auto. Dit kan via de N332 of AP7 snelweg. Uiteraard is het via de taxi of bus ook mogelijk!
 

Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar del Segura : Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima, Campoamor, Villamartin maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen: Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.