MarktPlaza

Reed Arvin - De laatste wil

250x bekeken
12 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

**Reed Arvin - De laatste wil** €.2,95 (352 blz)
Paperback, prima staat!
Henry Matthews jr. is een jonge, briljante jurist op een van de grootste advocatenkantoren van Chicago en hard op weg zijn plek binnen de maatschap te veroveren. Hij wordt naar zijn geboorteplaats Kensas teruggeroepen, wanneer de rijkste en meest invloedrijke man van de streek overlijdt.
Het testament van deze Mr. Crandall is nog opgemaakt door de inmiddels overleden vader van henry. Wanneer Henry in het bijzijn van de familie het testament voorleest, ontploft de bom: bijna al zijn vermogen laat Crandall na aan de Vogelman, de lokale dorpsgek. Deze leeft op een bank in het park, tenmidde van zijn gevleugelde vrienden.
De zoon van Crandall is razend en wenst de laatste wil van zijn vader aan te vechten, enkele notabelen willen de kwestie in de doofpot stoppen, anderen misgunnen de Vogelman zijn nieuwe rijkdom, maar Henry vindt het zijn plicht als advocaat om de dorpsgek te beschermen. Ondertussen eisen zijn verloofde en de grote baas vanuit Chicago zijn aanwezigheid aldaar en staat Henry voor de keuze om het verleden te ontrafelen of zijn eigen toekomst te beschermen. Langzaam gaat de beerput open en komen de keuzes van het verleden naar boven. Keuzes die nauw verbonden blijken met het testament...
Excl. verzendkosten.