MarktPlaza

Reader’s Digest HET BESTE boek - 4 Romans 4 Auteurs

90x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Reader’s Digest HET BESTE boek
Deze uitgave bevat vier beroemde werken van vier schrijvers
In nieuwstaat
JOU KRIJG IK NOG WEL van Mary Higgins Clark
Megan Collins heeft een nieuwe baan: TV verslaggever, maar ze kan er niet van genieten daar haar vader is omgekomen in een merkwaardig ongeval wanneer Megan op onderzoek uitgaat, brengt zij oude geheimen aan de oppervlakte die haar eigen leven bedreigen.
DE KARTONNEN DOOS van Nick Nicholls
In dit boek verteld Nick zijn verhaal van zijn leven van de Grebbelinie tot zijn terugkeer uit Duitsland in 1945. Het is een aangrijpend verhaal van een man die zich na de oorlog wist te verstoppen in een beroep dat voortkwam uit een clandestien optreden-bedoeld om het moreel hoog te houden- voor een groepje medegevangenen in het kamp. Hij werd clown.
KLEINE CHICO van Elizabeth Webster
Wanneer een weg- en waterbouwkundig ingenieur Chico ontmoet, een jongetje uit de sloppen van Bogotá, sluiten de twee een vriendschap. Chico is gefascineerd door Hammonds werk; Tank op zijn beurt is geïnspireerd door het blinde vertrouwen van de jongen. Een hartverwarmende roman door de schrijfster van “Dubbele strijd”
EEN KAPELAAN VOOR ALLE TIJDEN door Fred Secombe
Herinneringen aan verbazingwekkende, komische en soms hartverscheurende voorvallen gedurende de jaren als kapelaan in een slaperig dorpje in Wales van vlak na de tweede wereldoorlog