Reader's digest - Het beste boek 172 ( 4 verhalen )

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 15x bekeken
  • Datum geplaatst 10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Reader's digest - Het beste boek 172 ( 4 verhalen )
Uitgever : Reader's digest 1995 - gebonden - 542 pag.
Auteurs + titels : 1. Frederick Forsyth - De vuist van God.
De westerse inlichtingendiensten hebben er in de loop der jaren alles aan gedaan om te voorkomen dat Irak de beschikking zou kunnen krijgen over wereldbedreigende wapens. Talloze malen werden verdachte transporten onderschept. Maar nu zijn er steeds meer aanwijzingen dat Saddam Hoessein desondanks een ultiem vernietigingswapen heeft weten te ontwikkelen. Als in Brussel dr. Gerry Bull wordt vermoord, hebben de geheime inlichtingendiensten van zowel Amerika als Engeland en Israël het overtuigende bewijs in handen. Dr. Bull was niet alleen een briljante wetenschapper, maar tevens 's werelds beste wapenexpert, van wie algemeen bekend was dat hij voor Irak werkte. De conclusie wordt pijnlijk snel duidelijk: Saddam Hoessein beschikt over een verschrikkelijk wapen, dat wordt aangeduid met Qubth-ut-Allah, De Vuist van God. De wereld staat aan de vooravond van een niet meer af te wenden, allesvernietigende oorlog .... Mike Martin, officier in dienst van de Britse Special Air Service, bracht zijn jeugd door in het Midden-Oosten. Hij spreekt de taal vloeiend, kent het gebied en beschikt over een onmiskenbaar Arabisch uiterlijk. Hij wordt met een uiterst geheime missie als undercover richting Koeweit gestuurd, maar al snel wordt hij naar een andere bestemming gedirigeerd. En dat is nu net de enige plek op de hele wereld waar zijn ogenschijnlijk briljante dekmantel hem geen bescherming kan bieden.
2. Belva Plain - Dageraad.
Achtien jaar na hun geboorte, komen twee families erachter dat hun zonen zijn verwisseld bij geboorte in het ziekenhuis. Een van de jongens is ongeneeselijk ziek.
3. Dick Francis - Doofpot.
Een Engelse architect wil een renbaan in oude glorie herstellen. De erfgenamen die de renbaan beheren hebben echter hele andere plannen. De architect raakt verstrikt in een web van intrige en sabotage.
4. Anita van Vugt-Verschoor - Nog een zomer.
In NOG EEN ZOMER vertelt Anita van Vugt-Verschoor over de dramatische wending in het leven van haar man Arnold en haarzelf, vanaf het moment dat zij te horen krijgen dat hij lijdt aan een ernstige en ongeneeslijke vorm van darmkanker. Maar wanneer zij zich eindelijk hebben neergelegd bij het onafwendbare van de naderende dood, treedt er onverwacht een ommekeer op.
Tijdens zijn verblijf in de antroposofische Zeylmanskliniek in Bilthoven kan Arnolds laatste wens in vervulling gaan: een bezoek aan zijn geboortestad Rotterdam. En nadat Willem van Hanegem en een aantal spelers van Feyenoord geheel belangeloos hun tijd ter beschikking hebben gestelt om met Arnold over mooie Feyenoord-momenten te praten en hem rond te leiden door de catacomben van het stadion, beleeft hij een wonderbaarlijke periode van herstel. De cynicus die hij vroeger was, is mede door de onbaatzuchtigheid van zijn voetbalhelden veranderd in een ander,in alle oplichten beter mens.
Van de ene op de andere dag begint hij daardoor op te knappen. Het is een verandering die leidt tot een hoopvol en ontroerend slot van dit troostrijke levensverhaal, waarin de dood plaats maakt voor nog een zomer.

Conditie : zeer goed !!!
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.