Ray Hunter - Joe Silent lacht het laatst

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 113x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Ray Hunter - Joe Silent lacht het laatst
Joe Silent - De grootste held van het wilde westen
Joe Silent Serie nr. 1
1973, Ridderhof B.V.
144 pag.
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

"In de Shawnee-vallei is de Oude Jim Colter de enige grote rancher, die zich heeft kunnen staande houden tegen een goed georganiseerde bende, welke door steekpenningen de dienaren van de Wet heeft omgekocht. Jim Colter verliest evenwel steeds meer vee en als het zo door gaat, zal hij de strijd om het behoud van de ranch zeker moeten opgeven. Met de komst van een vreemdeling, een zekere Joe Shawn, verandert echter de situatie in de vallei. Deze Joe Shawn komt juist op tijd als Pat, de dochter van Jim Colter in het ranchhuis dreigt te worden aangerand door een der bandieten. Deze bandiet heeft zich ook reeds meester gemaakt van het geld, dat Oude Jim voor een kudde vee had ontvangen, doch Joe Shawn weet hem onschadelijk te maken.
Als enige van Oude Jim's mannen, waaronder zelfs de voorman, in werkelijkheid handlangers van de bandieten blijken te zijn, stelt Oude Jim de vreemdeling als voorman aan. Dan begint de strijd om de ranch pas goed. Joe Shawn slaagt er in de schuilplaats van de bende te vinden en komt er achter, dat deze geleid wordt door de beruchte bandietenhoofdman, Big Bill Strong.
Hoewel joe Shawn tracht te verbergen, dat hij in feite de gevreesde vogelvrije Joe Silent, de Geruisloze, is, komt dit toch aan het licht. Hij wordt herkend in het veestaqdje Hobson, als hij daar in een Saloon de wrede, gehuurde moordenaar Smody Adams voor een revolverduel uitdaagt. Voor Jim Colter en zijn mannen blijft Silent echter, ondanks zijn verleden, een kameraad, die zij als een kerel uit één stuk hebben leren kennen. Hoe tenslotte de bandieten uiteengeslagen worden en Big Bill Strong aan zijn welverdiende einde komt, leest u verder in deze boeiende Wild-West roman van Ray Hunter."

(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘avontuur/thriller/spanning’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.