MarktPlaza

Raket - Waterraket - Water Rocket Rokit

149x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De ROKIT waterraket is een set van onderdelen waarmee je een waterraket op zéér eenvoudige wijze maken kan. Er is maar weinig constructie nodig.

Wellicht is dit de best vliegende waterraket die op dit moment verkrijgbaar is. Een prachtig alternatief voor de vaste brandstof modelraket motoren! Dit is een waterraket bouwset, compleet met speciale straalpijp(rubber), drie perfecte vinnen, speciaal koppelstuk om aan een fles te schroeven, O-ring, drukslang met messing koppelstukken en handleiding. Daarnaast is nog een eenvoudig metalen standaardje bijgeleverd om het model wat meer stabiliteit te geven als deze op de grond staat. Vlieghoogte van meer dan 30 meter!Prima geschikt als natuurkunde lesstof(actie=reactie en weerstands dynamica). Plezier voor de hele familie met water en een fietspomp(niet in het pakket bijgesloten).

Technische gegevens:Vlieghoogte: meer dan 30meterAandrijving: perslucht en waterMax. druk: 2-3BarWaterhoeveelheid: tot 400mlBerging: tuimelberging of breng een parachute aan.Aanbrengen op een (koolzuurgas)limonadefles van bijv. 1 liter werkt prima.

De waterraket is meervoudig bruikbaar.Hervullen met water en klaar!

* ROKIT Manual / Experimentenboek los verkrijgbaar.