MarktPlaza

Ragdoll Blue point mitted zoekt nieuwe mandje

733x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Ophalen

Omschrijving

Lieve kattenliefhebbers!

Maak kennis met onze charmante kater op zoek naar een liefdevol nieuw thuis. Deze knuffelige metgezel is de belichaming van aanhankelijkheid en speelsheid.

Naam: Tommy

Leeftijd: 2

Onze lieve kat heeft een groot hart en houdt ervan om gezelschap te houden. Hij zal je huis vullen met liefde en geluk. Zijn speelse aard zorgt voor eindeloos vermaak en plezier.

Informatie over onze kat:

• Geslacht: Kater
• Gezondheid: Ingeënt, gechipt en gecastreerd
• Documentatie: Hij heeft zijn eigen paspoort

Vanwege ons drukke schema kunnen we niet de aandacht geven die hij verdient, en daarom zoeken we naar een warme en zorgzame mand waar hij zich geliefd en thuis zal voelen.

Als je denkt dat je deze knappe kater een nieuw thuis kunt bieden en hem de genegenheid en aandacht kunt geven die hij verdient, neem dan contact met ons op.

Belangrijk: Onze lieve kater gaat alleen weg naar een nieuw thuis als er een wederzijdse klik is. We vinden het van vitaal belang dat hij een band kan opbouwen met zijn nieuwe eigenaar(s), omdat we willen dat hij gelukkig en comfortabel is in zijn nieuwe omgeving. We willen ervoor zorgen dat zowel jij als onze kat een geweldige tijd samen zullen hebben. Als je denkt dat dit een match is en je voelt die klik, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Samen kunnen we zorgen voor een gelukkige toekomst voor deze prachtige kater.

Laat deze schat niet langer wachten. Hij wacht op jou! 🐾❤️