MarktPlaza

R. Jacobsen en Johanna Maria Riemen: Het eeuwige leven van de ziel

294x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Sophie R. Jacobsen / Johanna Maria Remen:  Het eeuwige leven van de ziel

De reis van medium Johanna Maria Riemen naar de zeven inderlagen en de zeven bovenlagen

Opgetekend door Sophie R. Jacobsen

Johanna Maria Riemen (1962) is paragnoste, trance-medium, zieneres en genezeres. Ze is een bescheiden vrouw met buitengewone vermogens. Haar inzichten en informatie komen niet uit boeken of van opleidingen. Ze is een vrouw die alles 'hoort' en 'ziet' vanuit de goddelijke wereld.

Wat is de goddelijke wereld en zijn er meer werelden? Is er na het sterven één wereld waar de goede en de kwade mensen door elkaar leven zoals op aarde, of kun je verschillende werelden onderscheiden? Johanna Maria noemt deze werelden de 'lagen': zeven goddelijke bovenlagen en zeven helse onderlagen.

Vanaf 11-jarige leeftijd werd ze door de jaren heen regelmatig meegenomen naar de onder- en bovenlagen, vergezeld door zeven Lichtwezens. Om, als de tijd er klaar voor zou zijn, die informatie gebundeld aan de mensen door te geven, als hulp om verder te groeien naar de hoogste lagen, tot het levensdoel: het Paradijs, waar we tenslotte allemaal vandaan komen.

Wanneer we echter kiezen voor het kwaad, komen we terecht in de onderlagen. Hoeveel kwaad kan een mens doen voordat hij in een onderlaag terecht komt? Waar komt het kwaad vandaan? Heeft ieder mens goed en kwaad in zich? Waar komt jeugdcriminaliteit vandaan en wat is de oorzaak van het steeds ernstiger vormen aannemende kwaad van steeds jongere kinderen?

Dit boek geeft een verklaring van het probleem van goed en kwaad, vanuit een eenvoudig te begrijpen model. Dit model geeft inzicht in de vele psychologische verschillen tussen mensen. Het is goed voor ogen te houden dat de informatie in dit boek geen theorie is, geen leer, maar een open werkelijkheid waar we allemaal deel van uitmaken.


Het boek is opgetekend door Sophie R. Jacobsen (1950). Zij studeerde schilderen en portret aan de Rijksacademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam. Daarna studeerde zij vergelijkende godsdienstwetenschappen en psychologie bij professor Henri van Praag aan de Internationale Universiteit van Lugano, Zwitserland. 

Uitg. Akasha, softcover. Nagenoeg in nieuwstaat.

ksteso

2010

P151020