MarktPlaza

Quicksilver Activ 455 Cabin

178x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met zijn slanke, up-to-the-minute styling, verbeterde veiligheid en meer ruimte dan ooit, de Activ 455 Cabin beschikt over water en varen liefhebbers de perfecte boot naar de wereld van de zee en de kustwateren te verkennen. Niet te vergeten de onverslaanbare pakketprijs, waardoor dit de perfecte boot is als u comfort zoekt voor een betaalbare prijs.
Stap aan boord en u zult onmiddellijk worden gerustgesteld door de gemakkelijke en veilige spiegel toegang, de boeg sectie en voordek met zijn vangrail bescherming en de uitstekende anti-slip dek oppervlakken die de veiligheid voor zowel kinderen als volwassenen te garanderen. Met zijn robuuste romp, de Activ 455 Cabin beschikt over een diepe, goed beschermde cockpit met dubbele kuipstoelen (co-piloot zitplaats is optioneel) voor een betere veiligheid en comfort, en een nieuw ontworpen helm en dash die ruimte biedt voor een GPS-scherm van maximaal tot 7 ".
Ondanks zijn compacte afmetingen zijn de nieuwe, stijlvolle lijnen en vernieuwde binnenafmetingen van de Activ 455 Cabin nieuw. In feite is bijna de gehele ambachtontwerp is opnieuw doordacht, vanaf de stuurstand en console, om de nieuwe, high-bescherming voorruit ontwerp, de nette, goed toegankelijke spiegel boarding en de ruime, goed verlichte interieur cabine met ruimte voor een toilet.
Met faciliteiten voor overnachtingen die zijn ontworpen voor maximaal twee volwassenen, biedt de Activ 455 Cabin een grotere cabine die ruimte en comfort met langere slaapplaatsen maximaliseert en ruimte biedt voor een toilet dat kan worden gestenigd als het niet in gebruik is. De goed beschermde cockpit biedt plaats aan maximaal 5 personen en kan worden omgebouwd tot een eethoek. De optionele bimini-zonwering staat bovenaan de comfortlijst en biedt een welkome schaduw en bescherming.
Zeer veelzijdig, de Activ 455 Cabin is perfect als een snelle runabout, een leuke dagboot voor familie en vrienden of als een slaper met twee personen. De cockpit, met zijn banquette triple-seating plan, een combinatie van uitvoerbaarheid en comfort, evenals een tafel. In de cabine, optionele centrale vuller, creƫer een extra brede ligplaats, terwijl de opbergruimte opbergruimte en verschillende.
Standard Equipment
Bow Roller
Swim Ladder
Navigation Lights
Forward line/anchor Locker
Self Bailing Cockpit
Rod holders
Analog Speedometer/Tachometer
Trim Gauge
12v electrical socket
Pilot Seat with Flip Bolster and Swivel
Aft Bench Seat
Cockpit Table
Cockpit Cushions
2 berths
Single Battery System
Electric and Manual Bilge Pump
CO Monitor
OB Pre-Rigging
Extra gegevens:
Merk: Quicksilver
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: Almere
Lengte: 4.44 meter
Breedte: 2.12 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Merk motor: mercury f40elpt-efi
Brandstof: Benzine