QUAD Platinum DMP Digital Media Player - CD transport

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 245x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

De QUAD Platinum DMP is een combinatie van een kwalitatief hoogwaardige cd-speler, een topklasse DA converter met USB ingang en een voorversterker.

QUAD is een traditioneel Hifi georienteerd merk wat legendarisch geworden is dankzij apparatuur te maken met een kwaliteit en een levenduur waar menig merk jaloers op kan zijn. Met de Platinum DMP (Digital Media Player) is Quad dan ook niet over een nacht ijs gegaan, er zat tussen de aankondiging en de daadwerkelijke introductie meer dan vier jaar! En dat is absoluut het wachten waard geweest!

De QUAD Platinum dmp maakt gebruik van een prachtig cd-loopwerk en bijbehorende elektronica waarmee u nog jaren kunt genieten van uw cd's. Daarnaast heeft de QUAD Platinum DMP zeven digitale ingangen waaronder ook een 24 bit/192 kHz USB ingang. U kunt uw mediaspeler digitaal aansluiten om te genieten van de perfecte DA converter in de QUAD Platinum DMP en bovendien kunt u uw computer digitaal en lossless verbinden met de USB aansluiting voor optimaal luisterplezier. Dit maakt de QUAD Platinum DMP future-proof.

Naast de QUAD Platinum DMP is er de keuze uit 2 QUAD Platinum eindversterkers, de MONO en STEREO. De QUAD Platinum DMP is ook nog eens een voorversterker welke volledig gebalanceerd is opgebouwd. Dat er een perfect samenspel is met de QUAD Platinum eindversterkers mag v oor zich spreken.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.