MarktPlaza

QUAD L2 Centre Centrumluidspreker

177x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De QUAD L-centrumluidspreker heeft een klankkarakteristiek voor natuurlijke vocale presentatie. Bij filmgeluid wordt de centrumluidspreker veruit het meest gebruikt: typisch voor ca. 80%. Deze luidspreker is dus de meest belangrijke.

Voor een effectief bioscoopsysteem waarin de overgan van de ene naar de andere luidspreker naadloos verloopt is het essentieel dat de toonkarakteristieken van de gebruikte units bij elkaar passen. De QUAD L-centrumluidspreker past bij de rest van de QUAD L-serie om uw tweekanaals luisterervaring aan te vullen met een ongeƫvenaarde meerkanaals ervaring.

De QUAD L-serie is legendarisch in hi-fi kringen. De QUAD L-serie is een revolutie op het gebied van prestatie en prijs/prestatie verhouding, en is bekroond met niet minder dan 5 "Product of the Year" en "Best of Class" onderscheidingen in What Hi-Fi Magazine, 's lands meest toonaangevende hifi koopgids. Wereldwijd is de serie door critici uitstekend ontvangen, met de 11l en de L-subwoofer voortdurend de beste in hun klasse.

Aantal weergevers

2-weg systeem
Basweergever

5" / 125mm x 2
Hogetonenweergever

1" / 25mm Soft Dome
Nominale Impedantie

6 Ohms
Frequentiekarakteristiek

70Hz-28kHz (+/- 6dB)
Bovenste Frequentielimiet

32kHz (-10dB)
Geluidsdruk

88dB (1W op 1m afstand)
Vermogen

70 Watt (continu muziekprogramma)
Aanbevolen versterker

30 - 150 W
Basisfrequentie van het systeem

60Hz
Kantelfrequentie

2.0kHz
Afmetingen

H x B x D: 273 x 255 x 505mm
Gewicht

8.8kg