QUAD Elite Integrated Geïntegreerde Versterker

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 139x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

De Elite Integrated is een nakomeling van QUAD's ‘closest approach to the original sound’ filosofie en combineert alle deugden bezeten door de Elite Pre en Elite Stereo eindversterker in slechts één component. Een grote varieteit van inputs en outputs aansluitingen en functies zijn beschikbaar op de geïntegreerde Elite versterker aangevuld met een QUADlink aansluiting op de achterzijde van het apparaat dat dient als een communicatie link tussen de meerdere QUAD componentenen en biedt symmetrische signaaloverdracht van de Elite CDS CD-speler en / of de Elite FM tuner - een verwennerij voor de veeleisende audiofiel die houdt van eenvoud.

QUAD Elite serie

For the closest approach to the original sound...
Een QUAD stond altijd al garant voor immens luisterplezier. De Elite-serie legt de lat nog hoger. Vakmanschap bij ontwerp en toepassing van nieuwe technologie, naast gevoel voor aspecten die tellen voor de muziekliefhebber bepalen de denkrichting van de fabrikant. Daarom wilde QUAD een geintegreerde set componenten waarbij de gebruiker geniet van een klantvriendelijk control systeem. Dat werd QUAD Elite. Van voor tot achter uitgerust met hoogwaardige componenten - van bijna over-gespecificeerde trafo’s tot de meest moderne software, ze zijn in Elite allerwege aanwezig.

De reputatie van QUAD berust echter op meer dan alleen maar vernieuwend en degelijk ontwerpen voor muziekliefhebbers. QUAD’s voldoen natuurlijk aan forse specificaties en spreken dankzij hun gebruiksvriendelijkheid overal ter wereld kritische consumenten aan. Het strakke design van de Elite - serie dient dan ook slechts als elegante vatting voor het beste dat de huidige techniek kan brengen.
Een QUAD Elite maakt het u mogelijk om met de muziek mee te gaan - For the closest approach to the original sound...
Een stukje hifi volgens QUAD

Weloverwogen toepassing van bepaalde bouwstenen, gedegen inzicht in elk aspect van muziekweergave en aandacht voor stijlvolle afwerking: het draagt allemaal bij aan een vakkundig opgezet en origineel QUAD product. Een product waarbij de muziekliefhebber z’n gedachten mag laten meevoeren door de muziek en niet door de elektronica. Neem nu de bronkeuze op de voor-versterker. Die voert QUAD elektronisch uit, om de vervorming en typische ouderdomsverschijnselen van mechanische schakelaars (ritselen, ploppen) te vermijden. Gewone elektronische schakelaars hebben echter een te beperkt spanningsbereik. Daarom kiest QUAD voor virtueel geaarde elektronische schakelaars en een digitaal gestuurde analoge volumeregelaar. Het voordeel? Vlak voor een schakelaar omgaat wordt de versterking naar ‘0’ teruggebracht en meteen na omgaan weer hersteld. Het resultaat? Plop- en kraakvrije ingangskeuze zonder vervorming en een gelijkloop binnen 0,1 dB. Wat dan weer heel goed uitwerkt op evenwichtige en stabiele stereo-weergave, om het even of u het nou hard of zacht beluistert.

De QUAD Elite serie is ontworpen voor veeleisende muziekliefhebbers, als een compleet systeem dat gebruiksvriendelijkheid koppelt aan hoogwaardige elektronica. Niet voor niets bedacht QUAD ooit als leidraad: 'the closest approach to the original sound'. Dat geldt nog steeds...

Aanschaf van een QUAD geeft menigeen langdurig luistergenot. Want niet alleen is het fijn om te ervaren dat elke QUAD een getrouwe vertaler van alle muziek is, het is minstens zo belangrijk dat een QUAD niet snel veroudert.
QUAD Elite serie staat voor:

voorbeeldige geluidskwaliteit in de beste QUAD traditie
zware constructiekwaliteit met gegoten aluminium behuizing en frontpaneel
gebruik makend van slechts de best voorhanden componenten
veelzijdige QUADLINK connecties verzorgen alle communicatie binnen het systeem
een eenvoudige afstandsbediening controleert het hele systeem
diverse eindversterkers: een versterker van 2x 85W, een mono van 150 W
fraai afgewerkt zwart met een wit display
gebalanceerde in- en uitgangen via QUADLINK voor zowel CD-speler en tuner als eindversterker


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.