MarktPlaza

QUAD 12L Studio Active Actieve monitorluidspreker

394x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Active QUAD L serie luidsprekers zijn actieve versies van onze beroemde en meervoudig bekroonde QUAD L-serie luidsprekers. Deze luidsprekers bevatten niet slechter één versterker, maar twee versterkers per luidspreker, beiden perfect afgestemd op de aangeloten weergever.

Iedere luidspreker vereist netspanning, heeft een ongebalanceerde RCA een gebalanceerde XLR ingang, en een volumregeling.

De QUAD 12L actieve studio monitorluidspreker is gebaseerd op de QUAD 12L2. Het volume van de kast en de afmetingen van de weergevers zijn iets groter voor een bredere frequentiekarakteristiek. Een 6.5" Kevlar weergever voor de lage en middentonen vervangt de 5" weergever in de QUAD 11L2 voor een geluidsdruk van ca. -3dB bij 40Hz. Het ontwerp is elegant, simpel en vrij van overbodigheden, met als gevolg een opmerkelijk dynamisch bereik voor een dergelijke kleine luidspreker-- het gevolg van de nauwkeurigheid en snelheid van de "long throw" weergever bij hoge geluidsdrukken.

Deze luidspreker is gebalanceerd en gecalibreerd voor een frequentiekarakteristiek zo glad als een spiegel, en is niet alleen ideaal voor toepassing in een standaard hi-fi systeem, maar ok voor gebruik met een multi-room server, iPod, netwerk media client, MP3 speler, computer, of ieder andere apparaat met een uitgang waarvan het volume kan worden geregeld, inclusief onze eigen QUAD 99CDP-s.

Aantal weergevers

2-weg systeem
Basweergever

6.5" / 125mm
Hogetonenweergever

1" / 25mm "Soft Dome"
Vermogen

60W (versterker basweergever)
40W (versterker hogetonenweergever)
Frequentiekarakteristiek

45Hz-24kHz (+/- 10dB)
Kantelfrequentie

2.2kHz
Afmetingen

H x B x D: 357 x 205 x 308m
Gewicht

8.2kg