MarktPlaza

PVC Stroken Durofloor geschikt voor zwaar woongebruik

170x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Binnenhuiswijzer verkoopt ook in Belgie:
Deze vinylstroken bieden vele voordelen: veelzijdig toepasbaar, mooie uitstraling, natuurlijke embossing, goede isolatie, vele combinatiemogelijkheden en ergonomisch in de verwerking. Het eindresultaat: ruimtelijk werkende, natuurlijk ogende vloeren die zich goed laten combineren. De Durofloor vinylstroken hebben een afmeting van ca 122 x 18 cm. De totale dikte is 2 mm met een toplaag van 0,3 mm. De stroken zijn verpakt per 15 stuks in een doos (= 3,37 m²). prijs per pak €.80,17 prijs per m² €.28,75

Durofloor is standaard voorzien van een polyurethaan (PU) beschermlaag. Deze PU beschermlaag heeft als eigenschap dat deze zeer slijtvast is en de vloer optimaal beschermt. Naast de slijtvastheid biedt de PU beschermlaag een veel betere bescherming tegen agressieve middelen zoals alcohol en chemicaliën. Lange levensduur en dimensioneel stabiel.

Snel en makkelijk te installeren. De akoestische waarde van Durofloor is uitstekend. In combinatie met een goede ondervloer (bijvoorbeeld Jumpax) wordt zelfs een akoestische waarde van 11dB bereikt! Naast woonkamers en keukens is Durofloor daarmee ook een uitstekende oplossing voor gebruik in slaapkamers en appartementen. Durofloor vinylstroken zijn geschikt voor zwaar woongebruik, voor werken in de privaatsfeer en voor licht projectgebruik (PIT klassen 23 en 31). Bij regelmatig onderhoud geldt een garantie van 10 jaar.

Zie ook onze uitgebreide collectie op BinnenhuisWijzer vloerbedekking, raambekleding, vloertechniek en woonaccessoires. Het voordeel van uw online bestelling van BinnenhuisWijzer is dat deze gratis wordt verzonden. U kunt ook vrijblijvend onze artikelen bezichtigen in onze showroom te Naarden (op afspraak). Het merendeel van ons assortiment heeft een snelle levertijd.

Zie onze overige advertenties. Snelle levertijd. Gratis bezorgd. Kies uw eigen afleverdag, bekijk onze voorwaarden. Bestel nu! Keuze uit meer dan 4000 artikelen! Vragen? Mail of bel ons. We zijn telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 09.00 uur - 18.00 uur via 078-8421155