Push Med Kniebrace

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 153x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De Push Med Kniebrace is o.a. geschikt bij artrose (met zwelling), reuma, gewrichtsontsteking knie, reumatoïde artritis, knieband letsel, instabiliteit na kniebandletsel en als nabehandeling na kniebandchirurgie.

De Push Med kniebrace biedt een hoge mate van ondersteuning aan het kniegewricht in medio-laterale richting. De knie wordt ondersteund door 2 bladveerscharnieren die op unieke wijze de natuurlijke rotatiebeweging van de knie volgen. Hierbij wordt buigen en strekken van de knie niet gehinderd. De bandconstructie zorgt voor een goede aansluiting van de baleinscharnieren tegen het gewricht.


Meer informatie:
De knie wordt ondersteunt door 2 bladveerscharnieren die op unieke wijze de natuurlijke rotatiebeweging van de knie volgen. Hierbij wordt flexie en extensie van de knie niet gehinderd. De bandconstructie zorgt voor een goede aansluiting van de baleinscharnieren tegen het gewricht. De goede anatomische pasvorm en de siliconenapplicatie van de Push Med Kniebrace bevorderen het positiebehoud van de brace tijdens het lopen. Door het beperkte volume wordt de brace onopgemerkt onder de kleding gedragen.
Indicaties:
- Arthrose met hydrops
- Reumatoïde artritis met synovitis
- Functionele instabiliteit na bandletsel
- Restinstabiliteit na bandletsel
- Late nabehandeling van kniebandchirurgie
- Kruisbandletsel
- Mensicusletsel

https://www.bracewebwinkel.nl/knie/162-push-med-kniebrace.html


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.