MarktPlaza

Pure etherische gemberolie vanaf 20 ml

47x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hier kunt u 50 ml etherische gemberolie bestellen. Wij leveren de gemberolie in een 50 ml flesje met druppelaar om de olie te doseren. Het flesje heeft een kindveilige sluiting. Wij kunnen de essentiële gemberolie ook in bulkverpakking leveren, vanaf 1 kg. Daarnaast hebben wij nog een 20 ml flesje. Deze past namelijk in de brievenbus wat verzendkosten scheelt.

Eigenschappen van de gemberolie

Kleur: geel tot geelbruin
Ingrediënten: deze stof bestaat uit pure gemberolie zonder andere toegevoegde stoffen.
Botanische bron: Zingiber Officinale
Productiemethode: stoomdestillatie

Prijzen (incl verzending)

20 ml: € 9,95 (€ 9,95)
50 ml: € 13,95 (€ 17,90)
100 ml: € 25,95 (€ 29,90)
200 ml: € 44,95 (€ 48,90)
500 ml: € 99,95 (€103,90)

Bewaren

Bewaar etherische oliën op een donkere, koele plek, en houd de flesjes goed geslotn. Hierdoor verouderen de oliën minder snel waardoor ze veel langer mee gaan. Kijk uit dat kinderen geen toegang hebben tot etherische oliën, de meeste zijn zeer geconcentreerd en kunnen schade toebrengen aan het lichaam.

Waarschuwingen

Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Kan dodelijk zijn als de stof bij het inslikken in de luchtwegen komt. Draag waar nodig beschermende kleding en / of handschoenen. Schadelijk voor in het water levende organismen.

Contact en bestellingen:

Zowel ophalen (Apeldoorn) als verzending van uw bestelling is mogelijk. Neem hiervoor even contact op met ons via info[at]etherische-olie.com of bestel rechtstreeks bij ons via de website www.etherische-olie.com. Hier staan wij ook zo'n 12 uur per dag via livechat voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.