Project Gotham Racing 3

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 39x bekeken
  • Datum geplaatst 7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Project Gotham Racing® 3 heeft de populairste bolides van dit moment, vormgegeven in een strak HD jasje en opgesteld in een compleet nieuwe game-wereld. Op dit asfalt heerst stijl.
Creëer je eigen gameplay, race online of offline en rijd in jouw droomauto op jouw droomlocatie. Rijd met stijl en lef en verdien Kudo's en aanzien bij het toekijkende publiek. Win bovendien badges als beloning voor je vaardigheden op alle onderdelen van de game.
PGR2 biedt een groot aantal nieuwe racemodes, custom races, community-ondersteuning en campagnes zodat optimaal gebruik wordt gemaakt van de online mogelijkheden van Xbox 360(TM).
De originele Kudo-uitdaging: verdien Kudo's voor stijl en techniek door powerslides of spins van 360 graden te maken, door met je auto door de lucht te vliegen, door te rijden in de slipstream van een tegenstander of door op twee wielen te rijden.
De ultieme autoverzameling: kruip achter het stuur van meer dan 80 authentiek vormgegeven bolides, afkomstig van fabrikanten zoals Ferrari, Dodge en Lamborghini, met perfect nagebootste interieurs, functionerende dashboards en speciaal opgenomen motorgeluiden.
Een wereld vol levende, bruisende steden: rijd door New York, Tokio en vele andere steden, die allemaal tot leven worden gebracht met filmopnames van echte mensenmenigtes.
Een online community: vertoon je kunsten voor een wereldwijd online publiek. Met GothamTV kunnen gamers hun concurrenten en medegamers volgen via live nieuwsberichten, live informatie en ticker-tape-berichten zodat ze op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen, bijvoorbeeld het sneuvelen van een record. Hier kun je de onderlinge strijd aangaan met iedereen, overal en altijd.
Eigen gameplay: hoe je het spel speelt, in welke auto en in welke stad, bepaal je nu helemaal zelf.
Racen in je eigen woonkamer: Sluit alles aan: Xbox 360, PGR 3, HDTV en Dolby® 5.1, en geef gas. Met speciaal opgenomen motorgeluiden en omgevingsopnamen van de echte locaties maak je met PGR 3 kennis met een heel nieuwe werkelijkheid.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.