MarktPlaza

Pro-Tect ART 4 sterren gekeurd muuranker (grondanker)

210x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Eigenlijk is muuranker het verkeerde woord voor dit product. Tenminste je kunt het ook gebruiken als grondanker. Misschien is de beste naam wel gewoon anker. Dit product is ART 4 sterren gekeurd en wordt dan ook met een soortgelijk kettingslot geaccepteerd door verzekeraars. Het keurmerk verraadt al dat het een sterk product is. Een anker wordt tegen de muur of op de vloer geplaatst. Het is maar net welke het meest geschikt is. Als je een degelijke betonnen vloer hebt dan kun je deze er gerust op monteren en hetzelfde geldt uiteraard ook voor de muur. Alhoewel deze ook uit bakstenen kan bestaan en dat is ook voldoende.


Al met als is een anker als de deze een goede extra aanvulling om je voertuig, zoals motor of scooter extra goed te beveiligen. Uiteraard kun je het alleen gebruiken op een vaste plaats. Dit product kun je niet meenemen dat mag duidelijk zijn. Denk daarom ook na waar je voertuig het vaakst onbewaakt gestald staat en dat je het daar ook monteert. Soms is dat thuis, in een gedeelde stallingsruimte of op je werkplek. Wergevers staan vaak ook open om een dergelijk product te installeren als het voertuig niet veilig kunt stallen bij je werk. Dit kun je ook bespreekbaar maken.


Voor de installatie is enige handigheid nodig. Als je niet goed kan klussen is het misschien verstandig om hulp te vragen aan iemand die dat wel goed kan. Behalve een betonboormachine wordt alles meegeleverd dat je nodig hebt voor het monteren van dit product. Een boormachine kun je lenen, maar ook eventueel huren bij een bouwmarkt. Let op dat je de juiste maar boor gebruikt.


Als tip is het misschien verstandig om goed na te denken over waar je het anker plaatst. Soms is ligt dat voor de hand en andere keren moet je er goed over nadenken dat het anker goed te bereiken is met je kettingslot en dat je voertuig niet in de weg staan als het aan het grondanker vastligt. De reden van deze tip is dat je het anker niet meer kunt verplaatsen zodra je deze hebt gemonteerd.

Op onze website kun je informatie vinden over hoe je de montage moet doen.


Dit product is in twee kleuren leverbaar. Met een blauwe of zwarte adschermkap. Op marktplaza wordt de geheel zwarte versie verkocht.

  • Anker voor bevestiging aan muur, wand of vloer
  • CreĆ«er je eigen verankeringspunt op of in je stallingsplaats
  • Geschikt voor buiten en binnen
  • Wordt geleverd met kwalitatief goede keilbouten
  • Inclusief complete montagekit
  • ART 4 gekeurd met toelatingsnummer: MBT 4178
  • Geaccepteerd door verzekeraars