MarktPlaza

Princess 30DS

56x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Princess 30DS in zeer nette staat. Altijd goed onderhouden. Is voorzien van:
2x zeer zuinige Volvo Penta D3 160 met slechts 800 draaiuren. De motoren zijn in 2005 nieuw geplaatst, de aankoopbon hiervan is aanwezig. Jaarlijks goed onderhouden, ook hiervan zijn de bonnen aanwezig.
Momenteel ligt de boot op de werf voor zijn jaarlijkse onderhoud. Hij wordt nu weer opnieuw voorzien van antifouling.
Hij is voorzien van een nieuwe, zeer nette en moderne stoffering. Dit is in 2016 gedaan. De stof van de banken/stoel en het bed, de gordijnen, het plafond en de vloer zijn allemaal zo goed als nieuw. Momenteel ligt erbeen bruin zeil op de vloer voor de inloop. Dit hebben wij gedaan ter bescherming van het tapijt.
Bij binnenkomst treft u 2 lange banken in een ruime ruimte met schuifdak aan. Beide banken kunnen veranderd worden naar een stuurstoel en passagiersstoel. Beneden aan de linkerkant een dinette welke tevens is te veranderen naar een ruim 2 persoonsbed. Beneden aan de rechterkant de keuken voorzien van 2 elektrische koelkasten. Naast de keuken is de douche/toiletruimte. Voor in de punt is een afgesloten slaapruimte met 2 ruime 1 persoonsbedden welke ook te veranderen zijn naar 1 ruim 2 persoonsbed.
Ontzettend veel opbergruimte! Onder elke bank kunnen spullen opgeslagen worden. In de keuken een ingebouwde kast met schuifdeurtjes en in de slaapkamer 2 hangkasten en ruime ingebouwde legkasten.
Er is 1 groot zonnepaneel aanwezig (deze moet nog wel gemonteerd worden) en een nieuwe Yamaha 1000Watt generator, deze heeft 0 draaiuren.
Extra gegevens:
Merk: Princess
Bouwjaar: 1986
Ligplaats: Diemen
Lengte: 9.5 meter
Breedte: 3.3 meter
Diepgang: 0.6 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Maak een keuze
Rompvorm: V-bodem
Aantal slaapplaatsen: 6
Merk motor: Volvo Penta
Type motor: D3
Draaiuren: 800
Vermogen: 160
Aandrijving: Hekdrive
Tank: 1000 l
Besturing: Stuurwiel
Toilet(ten): 1
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Inhoud watertank: 300 l