MarktPlaza

PRAKTISCHE TUINONTWERPEN - Handleiding voor ontwerp en beplanting

176x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Aangeboden door CDJK

PRAKTISCHE TUINONTWERPEN
Een volledige handleiding voor ontwerp en beplanting van een prachtige tuin
door Peter McHoy
Elke tuin heeft baat bij een goed ontwerp. Wat u ook van uw tuin verwacht, planning en ontwerp zijn essentieel.
Praktische tuinontwerpen moedigt u aan te kijken naar de eisen die u aan uw tuin stelt, de tuin te plannen met die eisen in uw achterhoofd en een persoonlijke tuin te creëren waarvan u jarenlang plezier hebt. 
In dit boek vindt u meer dan 50 tuinen, ingedeeld naar de populairste stijlen: verstilde Japanse tuinen, onderhoudsarme tuinen voor hen die tijd noch zin hebben om (veel) te tuinieren, tuinen waarin kan worden gespeeld, gegeten, waarin u gasten kunt ontvangen of kruiden kunt telen. 
Alle vormen en maten komen aan bod: L-vormige of glooiende tuinen, patio’s en dakterrassen, kleine en grote tuinen – allemaal getoond met vernieuwende, oorspronkelijke ideeën om de natuurlijke pluspunten optimaal te benutten.

Elke tuin is voorzien van een duidelijke plattegrond met een handige sleutel met uitleg van de diverse elementen. Deze ontwerpen gaan vergezeld van praktische stap-voor-stap foto's die laten zien hoe u het aanleggen aanpakt.
In het boek zijn honderden inspirerende en praktische foto's samengebracht, compleet met ideeën en heldere adviezen om u aan een tuin te helpen die een leven lang mee gaat.

Uitgave ZUID
Groot formaat gebonden hardcover
rijk geïllustreerd met kleurrijk afbeeldingen
254 pagina's, 
IN NIEUWSTAAT

PETER MCHOY heeft als uitgever en redacteur meegewerkt aan diverse tuinbladen en meer dan 40 tuinboeken geschreven. Zijn brede kennis van alle aspecten van tuinieren is uitgemond in een rol als adviseur bij tal van publicaties. Tegenwoordig verdeelt hij zijn tijd tussen het runnen van een fotobibliotheek met tuinfoto’s, het schrijven van boeken en het schrijven van de tuinpagina’s van een aantal tijdschriften.