MarktPlaza

Prachtige ragdoll kittens uit exclusieve lijnen

319x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

1 Bij ons in de Cattery is een prachtig nestje met super lieve en aanhankelijke kittens geboren. Uit kampioens lijnen. De kittens zijn met de hand groot gebracht zijn super sociaal wonen bij ons in de huiskamer en groeien op met kinderen en andere katten. En zijn zo aan alle huiselijke geluiden gewend stofzuiger etc..
Bel/SMS/WhatsApp nummer: +32 460224753

De kittens hebben prachtige blauwe oogjes lekker stevig van bouw en komen uit hele goede lijnen. Mama is een hele lieve en mooie blue bicolor poes uit exclusieve lijnen met prachtige ogen en een hele mooie vacht. Vader is een seal mitted kater. Deze komt bij een hele goede cattery in nederland vandaan en is een hele fors gebouwde lieve kater. De vader woont niet bij ons.



De kittens zijn niet voor de fok en worden met voordat ze verhuizen gesteriliseerd.Ragdolls zijn hele sociale katten en houden er niet van om alleen te zijn.

Als onze kittens mogen verhuizen:

*Zijn ze volgens schema ontwormt
*zijn ze gechipt
*zijn ze 2x geënt
*door de dierenarts nagekeken
*krijgen ze een paspoortje mee
*krijgen een mooie stamboom
*1 jaar garantie op hcm en pkd
*groeien op met Royal canin
*krijgen een leuk kitten pakket mee
*uit geteste ouders
*Worden Gesteriliseerd/gecastreerd voor vertrek


Wij hebben beschikbaar:

3 katertjes en 1 poesje. Prachtige kittens met super blauwe oogjes.

De kittens mogen eind september begin september verhuizen naar hun 5 sterren personeel. De laatste foto's zijn van de moeder blue bicolour. De kittens kunnen pas gereserveerd worden na bezoek (en wederzijdse klik) dan vragen wij een aanbetaling van 300 euro zodat het voor beide partijen duidelijk is dat de kitten is gereserveerd.

Heeft u nog vragen stel ze gerust bezoek is altijd welkom en de koffie staat klaar.