MarktPlaza

Prachtige pittoreske schommelstoel, smeedijzer-stoel

287x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

en heerlijk dromerige smeedijzeren schommelstoel, old-darkbrown

Onder genot van een kopje koffie of thee, deze tuinmeubelen zijn gemaakt van metaal, zijn als eye-catcher op een romantische plein of als aanvulling op andere zitmeubelen. Dit stijlvolle en prachtig ontworpen model met de mooie smeedijzeren motieven in de rugleuning zijn een sieraad, en ook nog is praktische zitplaatsen . Een prachtge degelijke en stevige uitvoering!!

De stoel is gemaakt van smeedijzer en voorzien van een old dark brown zijde matte lak, waarmee de schommelstoel haar pittoreske karakter geeft. Ze kunnen ook in regenachtig en Noord-Europese weersomstandigheden staan! Dan eerst even met blanke lak behandelen. De stoel is zeer gemakkelijk te demonteren door de schroefdraad bouten los te draaien,  b.v. om op te bergen om ruimte te besparen voor de winter. Op moment u deze altijd buiten laat staan is het aan te raden de stoel te behandelen met blanke lak!!

Leveringsomvang: 1 schommelstoel, ijzer geschilderd old-dark-brown-rust
schommelstoelrustowhite

Afmetingen circa: Hoog 90 cm, zitdiepte 45 cm, zithoogte 46 cm, zitbreedte 55 cm,  diep 90 cm, breed 63 cm. 

Gewicht circa 11 kg. 

Verzenden: dit wordt een XXL pakket vandaar iets hogere verzendkosten. 

TAGS: schommelstoel, smeedijzeren stoel, handgemaakte stoel, dark brown schommelstoel, schaukelstuhl, antieke schommelstoel, klassieke schommelstoel, metalen stoel, metalen tuin stoelen, etc.   

(  schommelstoelrust-brown-kambo-1042   )

 +31683603899