MarktPlaza

Prachtige kruising Rhodesian Ridgeback - Labrador Silver

462x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Even voorstellen

Onze Saar ( Moeder Hond ) is 2,5 jaar oud en is een zeer lieve waakse Ridgeback en met een prachtige stamboom is dit een echte dame! Ze is zeer lief voor kinderen en ons, saartje heeft een open karakter en is zeer speels maar ook zeker waaks.
Een echte knuffel kont! Het liefste ligt ze de hele dag tegen je aan op de bank.

James ( Vader Hond ) is 5 jaar jong en een echte stoere reu, James heeft een prachtige zeldzame zilveren kleur en staat prachtig op z’n poten.
James is ook jeugdkampioen geweest en heeft ook een prachtige stamboom om trots op te zijn! James is erg lief, een echte labrador en wil vrienden met iedereen zijn, luistert goed maar is ook waaks, ook James wordt graag geknuffeld en is ook liefste de hele dag bij je. James heeft een heel mooi open karakter.

De kruising die wij maken met deze rassen is voor ons een zeer bewuste keuze geweest, de Ridgeback is een zeer populaire hond maar we merken ook jammer genoeg dat veel pups binnen maanden alweer te koop komen, dit ras vergt geduld en discipline waar veel mensen zich in vergissen.
De kruising met de labrador hou je het uiterlijk in grote lijnen van de Ridgeback maar komt het karakter van de labrador erg naar boven, waardoor de hond zeer geschikt is voor gezinnen, hier onder zal ik een korte omschrijving geven van de vereniging.

Karakter van een kruising tussen een Rhodesian Ridgeback en een Labrador
Een kruising tussen beide hondenrassen levert een slimme, loyale, energieke en vrolijke hond op die erg aanhankelijk zal zijn naar mensen en andere dieren toe. De hond is dan ook zeker geschikt als gezinshond en kan goed met kinderen opschieten. Gezien het feit dat de Labrador nogal een allemansvriend is, is de kans groot dat de kruising bepaald geen waakhond wordt.
Hij zal wel alles doen om zijn baasjes te plezieren en ze tot op zekere hoogte ook beschermen maar waken zal hij niet doen zoals een raszuivere Rhodesian Ridgeback dat wel kan. Beide ouderrassen zijn intelligent dus je kruising zal ook slim zijn. De hond is dol op beweging, dingen samen met zijn mensen doen maar kan ook prima een parcours lopen, een training volgen of uitdagingen aangaan zoals puzzels of spelletjes tot een goed einde brengen.

Wij hebben 6 prachtige pups welke allemaal een prachtige volledige Ridge hebben op de rug. In NL zeldzaam deze prachtige kleur met Ridge op de rug.

Het nestje bestaat uit 5 reuen en 1 teef, waarvan de teef al is verkocht.
UBN nr is 7609765

Wat krijgt u bij de pup

- Een Europees paspoort
- Kopie van de papieren van de ouders inclusief DNA profiel
- De pups krijgen alle entingen tot 7 weken
- De pups zijn ontwormd 
- U krijgt een starters pakket met vetbed, eten en speeltjes
- wij besteden erg veel tijd aan het socialiseren van de pups.
- usb van de echo, bevalling en foto’s.

Heeft u vragen? Stel deze gerust!