MarktPlaza

Prachtige hernieuwde SPORTBOOT met cabine 6m30 260pk binnenboord

10x bekeken
8 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Fantastische hernieuwde INVADER sportboot 6m30 lengte aan zeer BETAALBARE prijs!
De boot is enkele jaren geleden geheel hernieuwd, nieuw gelakt,(niet alleen heel mooi maar ook heel veel minder onderhoud want lak word lang zo snel niet dof als gelcoat dus weinig of geen polijsten dat is een enorm groot voordeel!!!)
Nieuwe Mercruiser 5.7 V8 motor , (slechts 123 vaaruren) nieuwe z drive Mercruiser alpha one generatie 2
De boot heeft veel voordelen, handig breed zwemplatform wat niet te hoog boven het water is zodat men er makkelijk terug op kan ook zonder het aanwezige inklapbare trapje te gebruiken, groot zonnebed wat ook handig is voor waterski's en toebehoren enz, 7 zitplaatsen, slaapcabine die natuurlijk OOK zeer handig is voor om te kleden (gasten) en OOK spullen in op te bergen. Waterski's kunnen ook in de achterbank worden opgeborgen! (heel handig)
Boot met cabine is in ons klimaat zeer aan te bevelen omdat de nachten altijd fris of zelfs koud zijn en als men s'avonds dan nog een heel eind terg moet varen is dat heel veel aangenamer als een bowrider
Ook heeft de boot een digitale dieptemeter.
Ook heeft de boot trimflaps voor perfekt uitbalanceren onder alle omstandigheden.
Nieuwe accu van verleden jaar.
De boot krijgt nog groot onderhoud voor verkoop (motorolie plus filters, z drive transmissie olie vervangen ,z drive impeller (waterpomp) vervangen, alle rubber balgen en toebehoren vervangen magnesium anodes (zoetwater gebruik) enz enz dus helemaal vaar klaar gemaakt. dus ook technisch werkelijk zo goed als nieuw 100%!

Deze boot is niet zo zwaar (1200kg) en heeft een zeer krachtige motor waardoor uitmuntende vaareigenschappen tegen relatief zuinig verbruik mogelijk zijn! (de motor hoeft nooit hard te werken als het ware) Zeer vlotte acceleratie wat heel handig is voor waterski en/of wakeboarden
afmetingen 6m30 x 2m45

Prijs overeen te komen bij bezichtiging (niet bieden aub = geen reactie)
De boot is aan huis te bezichtigen  en heeft trouwens ook nooit langere tijd in het water gelegen. Altijd in zoetwater gebruikt enz. De boot mag weg wegens (veel) te weinig gebruik want heb nog een andere grotere boot. Heb dit seizoen letterlijk slechts één dag gevaren! 4 vaaruren! ongeveer slechts 60 liter verbruikt met waterskiën en funband. Dus bij normaal gebruik best wel zuinig.