MarktPlaza

Prachtige Engelse Bulldog pups met stamboom.

370x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De pupjes zijn geboren op 29 juli en mogen 20 september naar hun nieuw baasje.

Het zijn 2 teefjes en 2 ruetjes en worden door moeder in huislijke kring groot gebracht.

Bij overdracht zijn de pups geënt, gechipt en ontwormd, verder zijn ze door de dierenarts medisch gekeurd op de lengte van de neus en zijn ze gescand op een eventuele erfelijk afwijking, bij overdracht hebben de pups een Europees paspoort.

Mocht blijken dat er binnen 1 jaar er toch een erfelijk gebrek aantoonbaar is en dit is door de dierenarts geconstateerd, dan krijgt u als koper de garantie dat u uit het volgend nest een andere pup mag uitzoeken met behoud van uw eigen pup. 

Als u naar een pup komt kijken kunt u zien hoe de pup door moeder word grootgebracht en krijgt u inzage in de stamboom van zowel de moeder als vader, zodat u als koper weet wie de ouders en grootouders zijn en de gehele stamboeklijn van uw eventuele schattige mooie pup.

Bij het ophalen van het pupje krijgt u een volledige voedingsschema voor het eerste jaar en een mooi puppypakket mee naar huis, heeft u vragen wanneer de pup bij u in huis is dan ben altijd bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. 

Verder krijgt u zolang u de hond heeft whapp app hulp wat inhoud dat mocht er iets zijn met het pupje of later de hond dan kunt u mijn altijd een appje sturen of even bellen ik zal u altijd helpen.