MarktPlaza

Prachtige duplex met garage, solarium en zwembad Ref: 1168

609x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Prachtige duplex met garage, solarium en zwembad

Ref: 1168

Deze woning beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers. De woonoppervlakte bedraagt 140m2 en de oppervlakte van de terrassen zijn 40m2 (bij elkaar). Het is gelegen vlakbij bij het spaanse dorp Torremendo aan de Costa Blanca. Ook is er groot meer in de omgeving en vele fiets en wandel mogelijkheden. Naar het strand is ongeveer 25 minuten en naar de luchthaven Alicante 30km. Ook een grote stad als Torrevieja is op slechts 15 minuten afstand (met de auto).

De woning beschikt over meerdere terrassen ; één beneden, één bij de hoofdslaapkamer en één op het dak (solarium). Er is een ruime woonkamer met eethoek, een afgesloten keuken met bijkeuken (wasruimte), een slaapkamer met dubbelbed en een slaapkamer met twee enkele bedden, badkamer met bad, overal zijn ingebouwde kasten (veel opslagruimte), Er is Airconditioning op meerdere plaatsen in het huis aanwezig, een garage met plaats voor meerdere auto’s en de totale afwerking van dit huis is zeer goed. Het is ongeveer 7 jaar oud. Het is een zeer net complex waar zowel Spanjaarden, Belgen en Nederlanders wonen (ook permanente bewoning). En niet te vergeten er is een mooi gezamenlijke zwembad.

In de omgeving zijn : Restaurants, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Torremendo : San Miguel de Salinas, Los Montesinos ,Guardamar del Segura, Benimar, La Mata, Punta Prima, Santa Pola, La Marina, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen een paar tot 40 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : fietsen, zwemmen, wandelen etc.